. باآرزوی روزی خوب وپربار برای شما 6614519از نظرات وپیشنهادات استقبال میکند 6614519


يکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۰۵:۱۵
مرجع : نامه
تصاویری از خوانندگی علی دایی در استدیوی موسیقی
خوانندگی علی دایی در استدیو موسیقی/عکس




کد مطلب: 198773

برچسب‌ها: <-TagName->

ارسال توسط رضا

در هر شبانه‌روز 772 ایرانی از یکدیگر جدا می‌شوند
۱۰۸ هزار زن مطلقه جدید در ایران
گروه جامعه-زنان مطلقه و سرپرست خانوار در کشور هر روز زیاد و زیاد‌تر می‌شوند. این را آمار ثبت‌احوال از ثبت ۱۰۸ هزار طلاق از ابتدای سال جاری تاکنون می‌گوید که ورود ۱۰۸ هزار زن مطلقه جدید را به جامعه زنان مطلقه ایران همراه دارد. زنانی که پس از طلاق، با هزار و یک آسیب و دشواری در ادامه زندگی مواجه می‌شود. این آسیب‌ها شاید دامان گروهی از زنان مطلقه را که مجددا رجوع کرده یا ازدواجی تازه می‌کنند، نگیرد اما زنانی که پس از طلاق، خود سرپرست می‌شوند، در متن آسیب‌های اجتماعی قرار می‌گیرند. با آن‌که مسئولان کشوری آماری رسمی از میزان زنان مطلقه و خود سرپرست کشور نمی‌دهند، با حسابی سرانگشتی از تعداد طلاق‌ها در کشور می‌توان آماری از زنان مطلقه کشور ارائه داد.

سال ۹۱، هر روز ۳۶۱ طلاق در کشور

نگاهی به آمار ثبت احوال می‌گوید که در ۱۰ ماه اول امسال ۱۰۸ هزار و ۴۵۵ مورد طلاق در کشور ثبت شده است. این آمار یعنی هر روز ۳۶۱ طلاق و در هر ساعت از شبانه روز ۱۵ زوج در حال جدایی هستند و در ‌‌نهایت در هر شبانه روز ۷۲۲ نفر از هم جدا می‌شوند. این آمار تامل بر انگیز آنجا خبر ساز می‌شود که یکی از طرف‌های طلاق را زنان تشکیل می‌دهند و ورود ۱۰۸ هزار زن مطلقه جدید به کشور، می‌تواند زمینه ساز بروز آسیب‌های اجتماعی بیشتر در کشور باشد. بر اساس آمار، طول زندگی بیشتر طلاق‌ها در سال ۹۱ زیر یکسال بوده که از این میان سهم تهرانی‌ها پنج برابر سایر استان هاست.

آمار زنان مطلقه و دختران مجرد در ایران

آماری رسمی از زنان مطلقه در کشور ارائه نمی‌شود اما حدود 2 سال پیش بود که رئیس مجتمع قضایی شماره 2 خانواده آمار زنان مطلقه را ۶ میلیون نفر اعلام کرد. آماری که در صورت صحت و افزوده شدن زنان مطلقه در دو سه سال گذشته، مرز آمار زنان مطلقه را به شش و نیم میلیون نفر می‌رساند که در نوع خود کم نظیر و البته تامل بر انگیز است. زنان در جامعه ایران پس از طلاق، به زنان سرپرست خانوار اطلاق شده و از جمله گروه‌های آسیب‌ پذیر جامعه به شمار می‌روند که‌گاه عواملی چون طلاق، فوت، اعتیاد همسر، از کارافتادگی همسر و‌‌ رها‌شدن توسط مردان مهاجر یا بی‌مبالاتی، موجب آسیب‌پذیری این طیف وسیع از جامعه می‌‌شود. دشواری‌هایی که این زنان تاب می‌ آورند عمدتا به دغدغه ‌های معیشتی و عاطفی، وسواس ‌های فکری، حاشیه‌‌های ناخواسته از برخورد نامناسب اطرافیان و... مربوط می‌شود. در هر حال این گروه از زنان که با عنوان زنان مطلقه یا بیوه در جامعه شناخته می‌شوند، با مسائل، مشکلات و موانع زیادی در زندگی مواجه هستند.

مشکلات اقتصادی در راس مشکلات زنان مطلقه

دکتر «انور صمدی راد» مددکار اجتماعی با اشاره به آسیب‌های زنان ایرانی پس از طلاق می‌گوید که مسائل اقتصادی مهم‌ترین بحران این گروه از زنان پس از طلاق است. چراکه حدود ٧١ درصد زنان مطلقه و بیوه با فرزند یا فرزندان خود تنها ١۶ درصد از آنان شاغل هستند. این در حالی است که زنان غیرشاغل برای تأمین نیازمندی‌های مادی زندگی محتاج دیگران هستند و از آنجایی که منشأ بسیاری از نابسامانی‌ها و ناملایمات انسان‌ها در جوامع کنونی به وضعیت اقتصادی و فقر مادی مربوط می‌شود و اکثر زنان مجرد نیز بیکار بوده و از وضعیت اقتصادی نامطلوبی برخوردارند، برقراری سیستم‌های حمایتی از این زنان و فرزندان آن‌ها ضرورت دارد. پس از مشکلات اقتصادی، فرزند پروری نیز از مشکلات عمده زنان مطلقه ایرانی پس از طلاق است. آمار‌ها نشان می‌دهد که ٩٠ درصد زنان مطلقه دارای فرزند نسبت به آینده فرزندان خود نگرانی زیادی دارند. ٣٣ درصد زنان سرپرست خانوارعنوان کردند که فرزندانشان به خاطر جدایی از پدر به میزان «زیاد» و «بسیار زیاد» احساس حقارت می‌کنند؛ این در حالی است که این مسئله می‌‌تواند این کودکان را به انسان‌هایی افسرده، جامعه گریز و جامعه ستیز تبدیل کند. از سویی، وجود نگاه مردسالارانه موجب شده که ٣٩ درصد از زنان در پیدا کردن مسکن و اجاره آن، اسکان و اقامت در هتل‌ها و مهمانسرا‌ها با مشکل مواجه شوند. این در حالی است که اغلب اینگونه زنان در وهله اول با مشکلات اقتصادی تهیه مسکن دست به گریبان هستند.

مزاحمت‌هایی برای زنان مطلقه

۴۵ درصد زنان مطلقه از مزاحمت‌‌ها و مداخلات همسر قبلی خود ابراز ناراحتی کرده و از این بابت احساس سلب حقوق فردی و اجتماعی می‌کنند. آن‌ها معتقدند که در صورت تصمیم به ازدواج مجدد همسر قبلی آن‌ها با تحت فشار قرار دادن آن‌ها از طریق عدم اجازه ملاقات با فرزندانشان و یا تهدید به باز پس گیری فرزندانشان از آن‌ها، برای آن‌ها مزاحمت ایجاد کرده و اینگونه مداخلات در زندگی با همسر جدیدشان نیز ادامه پیدا می‌کند. ٧٠ درصد زنان مجرد نیز وجود باورهای غلط و قضاوت‌های تنگ‌نظرانه افراد جامعه نسبت به طلاق و زنان بیوه را باعث احساس بیگانگی، ناامنی و ناراحتی در روابط خود با دیگران دانسته که موجب می‌شود از حضور در جمع فامیلی احساس معذب بودن کنند. نگاه سنتی که حاکم بر جامعه ماست به خانواده‌ها این اجازه را نمی‌دهد که پس از بازگشت دخترشان از زندگی متاهلی دوباره به او به چشم دختری مجرد و آزاد بنگرندو محدودیت‌های بیشتری را در رفت و آمد و اشتغال به کار برای او قائل می‌شوند. فارغ از نگاه سوء و آزار دهنده برخی از مردان به اینگونه زنان، بسیاری از زنان مجرد به واسطه ناتوانی در برخورد با مشکلات متعددشان و یا فشار اطرافیان مجبور به ازدواج مجدد می‌گردند. علاوه بر این‌که این زنان اغلب خواستگارانی بسیار بالا‌تر از سن خود و دارای چند فرزند دارند مشکل مهم‌تر رضایت فرزندان است که اجازه ازدواج را به مادرشان بدهند.

نگرش جامعه به زنان مطلقه تغییر کند

شهلاکاظمی‌پور، دانشیار و معاون پژوهشی مرکز مطالعات جمعیتی آسیا و اقیانوسیه، با بیان این‌که در جامعه ایران هم اکنون تعداد موارد طلاق، افزایش و میانگین سن آن کاهش یافته است، می‌گوید: مسائل زنان مطلقه متنوع است، بدون شک مشکلات زنی که در سن بالااز همسر خود جدا می‌شود با زنی که در سن پایین طلاق می‌گیرد و همچنین بچه دار بودن یا بچه‌دار نبودن، مسائل گوناگونی را پیش روی این زنان قرار می‌دهد. اما آنچه میان همه زنان مطلقه تقریبا مشترک است، آن است که شانس ازدواج این زنان به حداقل می‌رسد، بویژه آنکه تعداد دختران جوان مجرد در جامعه زیاد است. در حالی که اگر یک مرد به هر دلیلی همسر خود را از دست بدهد، ترجیح می‌دهد با یک دختر مجرد ازدواج کند و شرایط جمعیتی جامعه هم این امکان را به او می‌دهد. شاید در جامعه ایران، نگرش به موضوع طلاق کمی متعادل‌تر از گذشته شده، اما نگرش درباره زنان مطلقه تغییر نکرده است، ولی چون جامعه گسترده شده و شیوه ظاهر شدن زنان و دختران این روز‌ها تفاوتی ندارد و سن ازدواج هم بالارفته تشخیص این‌که یک زن مطلقه است یا متاهل، دشوار است، بنابراین این مشکل ساده‌تر شده است. وی در ادامه به مشکلات زنان مطلقه دارای فرزند هم اشاره می‌کند و می‌گوید: این زنان، چه خودشان سرپرستی فرزندان خود را برعهده بگیرند، چه این مسئولیت را به همسر و خانواده او واگذار کنند، با نگرانی‌های بسیاری روبه رو هستند. مطالعات نشان می‌دهد مشکلات روانی و اجتماعی این زنان که با افسردگی همراه است، بالاست. پژوهش‌ها بیانگر آن است، فرزندانی که در خانواده‌های تک والد رشد می‌کنند، علاوه بر مشکلات اقتصادی با آسیب‌های روانی و اجتماعی و عاطفی بسیاری روبه رو می‌شوند که مجموع این فشار‌ها بر مادر که در این شرایط سرپرست خانوار هم به شمار می‌آید، بیشتر است.

 


برچسب‌ها: <-TagName->

ارسال توسط رضا

در گفتگوي تفصيلي با باشگاه خبرنگاران تشريح شد
نادر قاضي‌پور نماينده آذري‌زبان و از فعالترين نمايندگان بهارستان، ميزان حقوق دريافتي خود، خوابيدن در مجلس، دلايل نماينده شدنش، سابقه فعاليت، ماجراي سه دوره رد صلاحيت، علت اظهار‌نظر راجع به هر طرح و لايحه و ... را بازگو كرد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران؛  یکی از ارکان سه‌گانه نظام جمهوری اسلامی ایران قوه مقننه است که اصل شصت و دوم قانون اساسی این نهاد را اینگونه توصیف می‌کند: "مجلس شورای اسلامی از نمایندگان ملت که به طور مستقیم و با رای مخفی انتخاب می‌شوند تشکیل می‌گردد، شرایط انتخاب‌کنندگان و انتخاب‌شوندگان و کیفیت انتخابات را قانون معین خواهد کرد".

نهاد قانون‌گذاری کشورمان با عمر 107 ساله خود که فراز و فرودهاي مختلفي را پشت سر گذاشته است، هم‌اكنون در ايستگاه نهم مجلس بوده و با احتساب 4 نماينده ميان‌دوره‌اي، 290 وكيل مردم در حوزه‌هاي مختلف انجام وظيفه مي‌كنند.

به خوبي روشن است كه يكي از ويژگي‌هاي بارز مجلس شوراي اسلامي- كه مصداق عيني مردم‌سالاري ديني به شمار مي‌رود- حضور نمايندگان قوميت‌هاي مختلف اين مرز و بوم است كه هركدام با انتخاب مردم حوزه انتخابيه‌ خود براي كل ملت وكالت مي‌كنند.

در اين ميان هستند كساني فارغ از هر حاشيه‌اي، دفاع بحق از حق ملت را سرلوحه كار خويش قرار داده و در اين راه گام استوار برمي‌دارند.

اما مجلس هشتم و نهم صدای آشنایی داد که روزهای یکشنبه، شنبه و چهارشنبه یعنی همان روزهایی که مجلس صحن علنی داد، از رادیو سراسری به گوش ملت می‌رسد و از لابلاي روزنامه‌هاي طيف‌هاي مختلف فرياد مي‌زند، صدايي که بلااستثنا راجع به هر طرح، لايحه و هر موضوع اظهار‌نظر می‌کند.

از این جهت در يك فضاي صميممي پای صحبت‌های "نادر قاضي‌پور" که زبانزد عام و خاص است نشستيم كه خواندن آن خالي از لطف نخواهد بود.

در
حال حاضر نهاد قانون‌گذاري کشور در میدان بهارستان پایتخت ایران واقع شده و این نهاد علاوه بر صحن علنی که به صورت مثلث ساخته شده یک ساختمان هفت طبقه نیز داد و از آن به عنوان دفتر کار نمایندگان استفاده می‌شود و دفتر کار این نماینده نیز در طبقه دوم این ساختمان واقع شده است.

با هماهنگی قبلی بعد از جلسه علنی مجلس در دفتر کار دبیر اول کمیسیون جهاد اقتصادی، عضو کمیسیون صنایع و معادن و نایب رئیس فراکسیون کارگری مجلس حاضر شدیم تا گفتگویی داشته باشم.

دفتر کار اين نماینده خارج از راهرو دفتر کاری ساير نمایندگان و در مقابل آسانسور طبقات قرار داد که بدون هیچگونه تشریفاتی فقط یک مسئول دفتر در آنجا حضور داد.

مساحت این دفتر زیاد نیست و دو میز کار به صورت T شکل در آن تعبيه شده و در گوشه آن نیز کمی با فاصله از دیوار چند قفسه برای کتاب قرار داد که علت فاصله آن‌ها با دیو ار را از وی پرسيدم.

در حالی وارد اتاق شديم که مشغول ثبت و ضبط نامه‌اي بود که ارباب رجوع‌اش از حوزه انتخابیه آورده بود، اجازه فوت وقت نداد، فورا دعوت کرد تا در اتاق حاضر شده و گفتگو را آغاز کنیم و فورا گفتگو را با زبان شیرین آذری شروع کرديم.


در ادامه گفتگوی باشگاه خبرنگاران با نادر قاضی‌پور نماینده ارومیه که ناگفته‌های از زندگی شخصی و كاري وی است را می‌خوانیم‌:



باشگاه خبرنگاران: آقای قاضی‌پور از اینکه وقت گذاشتید تا به سوالات ما پاسخ دهید متشکریم، لطفا مختصری از زندگي خودتان بگويید؟


قاضی‌پور: من نادر قاضی‌پور متولد اول فروردین 1337 ارومیه در یک خانواده مذهبی در منطقه اوچ گنبد(سه گنبد) اروميه به دنیا آمدم؛ دوران دبیرستان من توام بود با اشتغال، کارگری و چوپانی، باید بگویم از دوران بچگی تا به حال حتی یک بار هم از پدرم پول نگرفته‌ام بلکه خودم تامین معاش کرده‌ام.

باشگاه خبرنگاران: آقای قاضی‌پور چند خواهر و برادر دارید و فرزند چندم خانواده هستید؟

قاضی‌پور: ما 11 تا بچه بودیم از یک پدر و مادر که 3 تا از خواهر و برادرانم در دوران کودکی به رحمت خدا رفته‌اند، در حال حاضر 4 برادر هستیم و 4 خواهر، من فرزند چهارم خانواده هستم، دو برادر و یک خواهر از من بزرگتر هستند.


باشگاه خبرنگاران: اگر اجازه بدهيد از وضعيت تحصيلي‌تان هم بپرسيم.

قاضی‌پور: سال 1356 دیپلم ریاضی گرفتم، در همین رشته وارد دانشگاه اراک شدم، در آن سال کلاس ما 40 نفره بود که 24 نفر از طریق کنکور آمده بودند و 16 نفر با پارتی آمده بودند بخاطر همین مسئله با رئیس دانشگاه درگیر شدم و برگشتم ارومیه، مجددا در کنکور شرکت کردم و سال 64 در رشته فیزیک کاربردی مدرک کارشناسی گرفتم، در حال حاضر نیز کارشناس ارشد مدیریت دولتی هستم.

باشگاه خبرنگاران: پس زمان دانشجویی نیز روحیه انتقادی داشتید؟

قاضی‌پور: بله، داشتم.

باشگاه خبرنگاران: آقای قاضی‌پور زمان دانشجویی شما مصادف با انقلاب بود، در این برهه چه وضعیتی داشتید؟

قاضی‌پور:‌همزمان با شروع انقلاب فعالیت‌های ما هم شروع شد و در جهاد دانشگاهی و انجمن دانشگاه بودم البته زمانی که در دانشگاه بودم در منطقه عملیات نظامی هم فعالیت داشتم، بعد از تعطیلی دانشگاه‌ها مدت مدیدی هم در جنوب کشور حضور یافتم، در زمان جنگ نیز یعنی سال 61 و 62 در لشکر 31 عاشورا بودم، چندین بار هم زخمی شدم.

باشگاه خبرنگاران: جانباز هستید؟

قاضی‌پور:بله، جانباز 30 درصد هستم.

 


باشگاه خبرنگاران: در این مدت مسئولیتی هم داشتید؟

قاضی‌پور:‌ شهریور سال 64 که لیسانس گرفتم، رفتم شهرستان پیرانشهر بخشدار بودم و از آنجا نیز رفتم به سردشت و فرماندار این شهرستان شدم.

باشگاه خبرنگاران: تا قبل از نمایندگی چه پستی داشتید؟

قاضی‌پور: بعد از فرمانداری رفتم استانداری آذربایجان غربی و در دفاتر مختلف و همزمان در چندین عرصه مشغول شدم، به عنوان رئیس دبیرخانه شورای تامین، مشاور امنیتی، رئیس ستاد حوادث، مدیرکل امور اجتماعی، مدیر‌کل رسیدگی به شکایات، رئیس ستاد انتخابات و در دفاتر مختلف بودم و تا قبل از مجلس هشتم کارمند استانداري بودم.

باشگاه خبرنگاران: آقا قاضی‌پور لطفا بفرمایید چطور شد وارد مجلس شدید؟

قاضی‌پور: بنده در دوران خدمتگزاریم هیچگونه عشق و علاقه به مجلس نداشته‌ام، در زمان ثبت‌نام کاندیداهای مجلس هفتم برخی دوستان آمدند و به اصرار ما را ثبت نام کردند ولی متاسفانه به ما صلاحیت ندادند، مردم هم دو روز مانده به انتخابات مجلس هفتم که 19 اسفند 1382 برگزار شد، رفتند و پوستر ما را در شهر نصب کردند و روز جمعه که رای‌گیری شد خیلی‌ها، هر چند که ما نبودیم ولی به ما رای دادند و اصولا باید آن انتخابات را باطل می‌کردند چون آرای باطله بیشتر از آرای صحیح بود.

باشگاه خبرنگاران: ظاهرا در آستانه انتخابات مجلس نهم نیز ابتدا رد صلاحیت شدید بعد تایید صلاحيت، درست است؟

قاضی‌پور: بله، در انتخابات مجلس هشتم نیز 4 روز قبل از برگزاری انتخابات ساعت 10 صبح روز چهارشنبه صلاحیت ما را تایید کردند در مجلس نهم نیز ساعت 12 روز چهارشنبه 2 روز مانده به انتخابات ما را تایید صلاحیت کردند، یک برگه فرستادند و گفتند مسلمان شدی (باخنده(

باشگاه خبرنگاران: وضعیت آرای ماخوذه شما به صورت بود؟

قاضی‌پور‌: مردم قهرمان ارومیه حدود 193 هزار رای دادند که دو برابر بیشترین آرای ماخوذه‌ای بود که 15 ساله‌ها نیز رای دادند.

باشگاه خبرنگاران: فکر مي‌کنيد چرا مردم شمار ا بار ديگر انتخاب کردند؟

قاضي‌پور: نمي‌دانم، ولي شايد به خاطر ايستادگي بنده روي گفته‌هايم بود و اين مسئله باعث شد.

باشگاه خبرنگاران: آقاي ‌قاضي‌پور شما تقريبا در خصوص تمامي طرح‌ها و لوايحي كه در مجلس مطرح مي شود اظهار‌نظر مي‌كنيد، آيا اين موضوع دليل خاصي دارد و لطفا بفرمائيد تا چه ميزان در خصوص اين طرح‌ها و لوايح مطالعه داريد؟

قاضي‌پور: ببين پسرم من وظيفه‌ام دفاع کردن از حق و حقوق ملت است و بايد نان حلال ببرم سر سفره‌ام. پس بايد کار خودم را انجام بدهم؛ روي ميز را نگاه کنيد(طرح و لوايح مختلفي وجود داشت) اين طرح و لوايح را بايد به دقت مطالعه کنم و نقاط قوت و ضعف آن را بگويم پس بايد بدون توجه به اين موضوعات کارم را انجام بدهم.

وقتي برخي نماينده‌ها با خانواده‌شان هستند، من اينجا هستم و اين طرح‌ها و لوايح‌ها را مطالعه مي‌کنم، بنده تمام طرح‌ها و لوايح‌ها را مطالعه مي‌کنم، پرسيدن را عار نمي‌دانم، از نمايندگان متخصص استفاده مي‌کنم، تا دستور روز بعدي مجلس را مطالعه نکنم شب نمي‌خوابم به طور مثال الان چند لايحه وجود دارد که هنوز در دستور کار مجلس قرار نگرفته است ولي آن‌ها را کامل مطالعه کرده‌ام و اشکالات آن را نيز نوشته‌ام تا به موقع مخالفت کنم، قانون کار، لايحه اصلاح قانون نظام صنفي و ... از جمله اين لوايح و طرح‌ها هستند که پيشاپيش مطالعه کرده‌ام.


 

باشگاه خبرنگاران: معمولا تا ساعت چند در دفتر کارتان هستيد؟

قاضي‌پور: من اکثر شب‌ها در مجلس مي‌خوابم؛ همين جا در دفتر کارم يک اتاق کوچک درست کرده‌ام اگر کارم تا بيش از ساعت 10:30 شب طول بکشد همين جا مي‌خوابم.

باشگاه خبرنگاران: واقعا، شبها تنها اينجا مي‌خوابيد!

قاضي‌پور: بله، مي‌توانيد اتاقي که درست کرده‌ام را ببينيد.


(ناگفته نماند فاصله فايل‌هاي کتاب با ديوار که در ابتداي گفتگو اشاره کردم به خاطر اين موضوع بود‌، آقاي قاضي‌پور در همان دفتر کار خود فايل‌هاي موجود را کمي با فاصله از ديوار قرار داده و پشت اين فايل جاي براي استراحت درست کرده است که با يک زيرانداز و چند تخته پتو و بالشت بدون هيچ‌گونه امکانات ديگري در آن جا شب را به صبح مي‌رساند(.

باشگاه خبرنگاران: خانواده‌تان تهران نيستند؟

قاضي‌پور: نه، خانواده‌ام اروميه هستند.

باشگاه خبرنگاران: پس هر سه هفته به آن‌ها سر مي‌زنيد؟

قاضي‌پور: نه، من هر چهارشنبه مي‌روم و شنبه‌ها برمي‌گردم؛ سه شب اروميه هستم و چهار شب تهران هستم.

باشگاه خبرنگاران: تهران خانه نداريد؟

قاضي‌پور: ما از قديم‌الايام در تهران خانه داريم‌ ولي بعضي وقت‌ها مي‌روم فقط سر مي‌زنم، منزل ما طبقه دوم خانه برادر کوچکترم است که گاهي مي‌روم.

باشگاه خبرنگاران: خانه‌تان کدام منطقه تهران قرار دارد؟

قاضي‌پور: شرق تهران، سمت ميدان سبلان.

باشگاه خبرنگاران: علت اينکه شب‌ها در مجلس مي‌خوابيد چيست؟

قاضي‌پور: عرض کردم که اگر کارم تا 10:30 شب طول بکشد اينجا مي‌خوابم؛ ما در اين مجلس حقوق مي‌گيريم پس بايد کار کنيم که اين حقوق حلال باشد، من بايد تمام طرح‌ها و لوايحي که در دستور کار مجلس است را مطالعه کنم اين کار را مي‌کنم، عرض کرم تا دستور روز بعد مجلس را نخوانم، نمي‌خوابم و اين به خاطر اين است که من فقط از مجلس حقوق مي‌گيرم و از جاي ديگر حقوقي دريافت نمي‌کنم پس بايد حقوقم حلال باشد.

باشگاه خبرنگاران: آقاي قاضي‌پور امکان دارد بفرماييد حقوق دريافتي شما از مجلس چه قدر است؟

قاضي‌پور: در مجلس بيشترين حقوق را به من مي‌دهند با در نظر گرفتن جانبازي‌ام،‌ 2 ميليون و 700 هزار تومان حقوق ماهانه‌ام است در ضمن اضافه‌کاري و حق ماموريت هم نداريم.


باشگاه خبرنگاران: يک بحث ديگري که وجود دارد و شما معمولا تکرار مي‌کنيد موضوع نمايندگان شهرستاني و نمايندگان تهراني است‌، فکر نمي کنيد که...

قاضي‌پور: نه من هيچ وقت دنبال بحث قوميتي کردن مسئله نيستم ولي وقتي نماينده‌اي خودش را نماينده‌تر مي‌داند و 10  دقيقه صحبت مي‌کند و به ما اجازه نمي‌دهند من اين مسئله را مي‌گويم.

باشگاه خبرنگاران: آقاي قاضي‌پور سوال پاياني، چند فرزند داريد؟

قاضي‌پور: 2 تا دختر و 2 تا پسر که دخترانم خانه‌دار هستند و پسرانم هم محصل هستند

در پايان اين گفتگوي صميمي، نادر قاضي‌پور نماينده اروميه دست نوشته‌اي در خصوص باشگاه خبرنگاران مکتوب کرد که تصوير آن در زير آمده است:






گفتگو از: وحيد عظيم‌نيا
خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران


انتهاي‌ پيام/
مطالب مرتبط :


برچسب‌ها: <-TagName->

ارسال توسط رضا
 
تاريخ : 13 اسفند 1391برچسب:,


يکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۰۷:۳۷
مرجع : روزگارنو
میرا هیندلی که به عنوان "قاتل دشت ها" نیز از او نام برده می شود مسئول قتل هایی است که در منطقه منچستر انگلیس در نیمه های سال ۱۹۶۰ اتفاق افتاده است...
به گزارش افکارنیوز، میرا هیندلی که به عنوان "قاتل دشت ها" نیز از او نام برده می شود مسئول قتل هایی است که در منطقه منچستر انگلیس در نیمه های سال ۱۹۶۰ اتفاق افتاده است.
 
 

او و ایان برادی مسئول دزدی، شکنجه، سوءاستفاده جنسی و قتل دو نوجوان و سه کودک زیر ۱۲ سال هستند. این قتل ها "قتل های دشت" نام گرفته اند، زیرا دو تن از قربانیان در قبرهایی که در دشت سدلورث حفر شده بود کشف شدند و قبر سوم نیز در دشت یافت شد.

کلیدی که در میان وسایل میرا پیدا شد باعث به دست آمدن مدرکی در داخل انباری در ایستگاه مرکزی منچستر شد که توانست مجرم بودن آنها را ثابت کند . این مدرک یک نوار صوتی بود که صدای یکی از قربانیان در حال شکنجه در آن ضبط شده بود.





هیندلی که به عنوان "خبیث ترین زن در انگلیس" شناخته شده است، چندین بار برای حکم حبس ابد خود درخواست تجدیدنظر کرد و ادعا نمود که اصلاح شده است و دیگر خطری برای جامعه نخواهد داشت، ولی هرگز آزاد نشد و سرانجام در سال ۲۰۰۲ در زندان زندگی اش به پایان رسید.
کد


برچسب‌ها: <-TagName->

ارسال توسط رضا
 
تاريخ : 13 اسفند 1391برچسب:,
به گزارش مشرق، کیهان در ویژه های خود نوشت:

سوريه از هم نپاشيد قدرت ايران افزايش يافت

محافل صهيونيستي از سرنوشت جنگ سوريه و نقش آن در افزايش قدرت جمهوري اسلامي ايران ابراز نگراني مي كنند.
پايگاه صهيونيستي تيك دبكا در تحليلي خاطرنشان كرد: مخالفان رژيم سوريه در جنگ شكست خورده اند و بحران سوريه موجب افزايش قدرت ايران در خاورميانه شده است.

«تيك دبكا» با اشاره به شكست طرح سرنگوني نظام سوريه، نوشت: ايران، سيدحسن نصرالله دبيركل حزب الله لبنان به همراه روسيه معركه جنگ در سوريه را بردند.اين پايگاه صهيونيستي مي افزايد: آنچه بشاراسد تاكنون انجام داده در توانايي و قدرت هيچ يك از ديگر سران عربي نبوده است مخالفان سوريه به شكست خود در اشغال دمشق، سيطره بر انبار اسلحه پايگاه هاي پدافند هوايي سوريه اذعان كرده اند.

اين پايگاه صهيونيستي نوشت: مخالفان سوري اينك حاضر به بحث و بررسي پيشنهادها پيرامون حل بحران سوريه و دستيابي به توافق اوليه براي اعلام آتش بس و سپس امضاي تفاهم نامه هاي سياسي با هدف اجراي انتخابات آزاد در اين كشور شده اند.

دبكا تاكيد كرد: يكي از دستاوردهاي مهم محور ايران، حفظ ارتباط استراتژيك ميان تهران - دمشق است، به طوري كه ايران توانست با حمايت از سوريه در برابر ديگر كشورهاي عربي، دامنه تاثير شيعه را در منطقه خليج فارس گسترش دهد و دستاوردي تاريخي و مهم را براي خود رقم بزند.

اين پايگاه صهيونيستي ادامه داد: موفقيت ديگر اين محور، تقويت پايگاه حزب الله در لبنان، به رهبري «سيد حسن نصرالله» بوده و اين در حالي است كه بشاراسد همچنان زمام امور در سوريه را با قدرت در دست دارد، سيدحسن نصرالله نيز در رديف قويترين رهبر در لبنان قرار گرفته است.

تيك دبكا معتقد است در معركه سوريه چهار محور آمريكا، اسرائيل، عربستان و قطر، با وجود حمايت مالي و نظامي از گروههاي معارض شكست خورده اند.اين پايگاه صهيونيستي نوشت: با وجود آن كه اسرائيل در سال هاي 2006 و 2008 ميلادي درصدد شكست حزب الله لبنان و حماس فلسطين با هدف نابودي محور ايران، سوريه و حزب الله بود، ولي اين محور تاكنون همچنان با قدرت به فعاليت خود ادامه مي دهد.

سناتورها VOA فارسي و راديو فردا را اضافه بار مي دانند

برخي سناتورهاي آمريكايي رسانه هايي مانند VOA فارسي و راديو فردا را «اضافه بار و هزينه اضافي» مي دانند. احتمال دارد اين دو رسانه تعطيل شود.«ماشاءالله- ع» مسئول امور رسانه هاي وزارت كشور در دولت اصلاحات بود كه پس از خروج از كشور مدتي در خدمت صداي آمريكا درآمد.

 وي ضمن تحليلي در وبسايت راديو كوچه خبر از احتمال تعطيلي راديوفردا و صداي آمريكا (بخش فارسي) مي دهد و مي نويسد: كاهش روزافزون مخاطبان صداي آمريكا به گونه اي سير فزاينده گرفت كه سياست گذاران عرصه تصميم هاي استراتژيك رسانه اي در ايالات متحده از جمله سناتور صاحب نفوذي به نام «تام كبورن» جمهوري خواه از ايالت آريزونا، ادامه كار صداي آمريكا و راديو فردا را تنها اضافه بار و هزينه اي مي داند كه ماليات دهندگان آمريكايي، مي پردازند.

وي ادامه مي دهد: «بخش فارسي صداي آمريكا» وابسته به دولت ايالات متحده آمريكا با بودجه ساليانه 23 ميليون دلار، كم تر از پنج درصد مخاطب را جذب كرده اما در اين ميان، «راديو فردا» با بودجه 12 ميليون دلاري، تنها يك دهم درصد- يعني از تعداد كاركنان آن رسانه نيز كم تر- جذب كرده و در وضعيت شكننده اي قرار گرفته است.

وي خاطر نشان مي كند: بودجه 23 ميليون دلار بخش فارسي صداي آمريكا صرفا بودجه اي است كه به امور فني و انساني شبكه تخصيص دارد و بنابر مجموعه بودن نهاد صداي آمريكا و عدم پرداخت هرگونه بودجه هاي جاري براي ساختمان و تكنولوژي هاي فني، در عمل، معادل بوجه اي آن حدود 40 ميليون دلار است.

همكار صداي آمريكا مي نويسد: حسب نتايج حاصله از مخاطبان در يك نظرسنجي انجام شده از ميان 20 هزار كاربر ايراني و نتايج نظرسنجي هاي ديگري كه از سوي موسسه اينتر مديا وابسته به شوراي سياست گذاري رسانه هاي دولتي آمريكا (بي بي جي) در سال 2011 انجام گرفت، بينندگان بخش فارسي صداي آمريكا حدود پنج درصد اعلام شده است.

«ماشاءالله-ع» در پايان نوشت: زمزمه هايي از سياست گذاران واشنگتني مبني بر تعطيلي احتمالي دو رسانه مورد اشاره به گوش مي رسد، و بركنشگران سياسي و مدني وظيفه مضاعف است كه همه گونه همت خويش را به كار گيرند تا «افق» اطلاع رساني صداي آمريكا را روشن نگاه داريم و هيچ صدايي حتي يك دهم درصدي را نكشيم و نخاموشانيم و با «هم افزايي» فزاينده به فراگرد «هم سويي» و «هم سودي» بكوشيم.
 
دويچه وله: غرب نمي خواهد مذاكرات با ايران به خطر بيفتد

در حالي كه رئيس جمهور فرانسه مي گويد متأسفانه تحريم ها به نتيجه مشخصي در مذاكرات منجر نشده، يك روزنامه صهيونيستي نوشت اوباما ايران هسته اي را پذيرفته است.

به گزارش ريانووستي فرانسوا اولاند در نشست مشترك با پوتين گفت بايد تمام كارها را انجام داد تا ايران از برنامه هسته اي خود صرفنظر كرده و اين كار را بدون طرح هيچگونه شرايطي انجام دهد. وي گفت: «متأسفانه ما بايد متذكر شويم كه با وجود تحريم ها روند مذاكرات نتيجه مشخصي به بار نياورده است.»

همراهي دولت فرانسه با فشار آمريكا در تحريم هاي ضد ايراني منجر به اخراج هزار كارگر كارخانه هاي خودروسازي در فرانسه شد.
در همين حال روزنامه صهيونيستي اسرائيل هيوم در تحليلي خاطرنشان كرد مجموع عملكرد اوباما نشان مي دهد او با ايران هسته اي كنار آمده است. اين روزنامه مي نويسد: دولت اوباما پيش از اين بارها و بارها تأكيد كرده بود كه حاضر نيست ايران هسته اي را بپذيرد.

 اين در حالي است كه اسرائيلي ها نگران آن هستند كه اوباما در دور دوم به نوعي از اين موضع خود عقب نشيني كرده باشد. نظرسنجي كه اخيراً توسط مؤسسه اي نزديك به كاخ سفيد انجام گرفت نشان داد كه دليلي براي ترس از ايران هسته اي وجود ندارد و يا به عبارت ديگر ايران هسته اي آن اندازه هم كه پيش بيني مي شود، ترسناك نيست.

در ادامه اين تحليل آمده است: نگراني ديگر اين است كه در آخرين نشست هسته اي ايران با كشورهاي 1+5، غربي ها از دامنه مطالبات خود از تهران كاستند. براساس طرح جديدي كه به ايران ارائه شده اين كشور در ازاي تعليق غني سازي اورانيوم با كاهش پاره اي از تحريم هايش رو به رو خواهد شد. با اين طرح، غرب در حقيقت درخواست پيشين خود براي توقف كامل غني سازي اورانيوم ايران را ملغي اعلام كرده است.
روزنامه نيويورك تايمز هم در گزارشي، با ابراز نااميدي از امكان مهار ايران در روند مذاكرات هسته اي نوشت: از زمان مذاكرات مسكو در ژوئن [ خرداد] گذشته، ايران به غني سازي 20درصدي اورانيوم ادامه داده و سانتريفيوژهاي جديدي را نصب كرده و اجازه بازرسي از پايگاه هاي نظامي خود را به آژانس هسته اي نمي دهد.

 با توجه به پيش رو بودن انتخابات رياست جمهوري ايران در ماه ژوئن آينده، ديپلمات هاي غربي اميدي به مذاكرات جديد ندارند و مي گويند بعيد است سعيد جليلي، مذاكره كننده ارشد ايران، امتيازي كه نشان از ضعف كشور داشته باشد بدهد. آقاي جليلي نماينده شخص رهبر ايران است و صداي اصلي مسئله هسته اي محسوب مي شود. آيت الله خامنه اي اخيراً هرگونه امكان مذاكره دو جانبه بين ايران و آمريكا را به دليل بي اعتمادي به اين كشور منتفي دانسته است.

در همين حال برخي گزارش ها حتي قبل از برگزاري مذاكرات آلماتي قزاقستان حاكي از آن بوده كه شماري از اعضاي كنگره آمريكا از هر دو حزب دموكرات و جمهوري خواه خواستار افزايش فشار تحريم ها به ايران هستند. طراحان اين طرح مي گويند بايد فروش كالاهاي استراتژيك به ايران محدود شود.

اما دويچه وله از قول يك ديپلمات ارشد اروپايي نوشت: پنج كشور داراي حق وتو و آلمان در مذاكرات اتمي از ايران نخواسته اند كه مركز غني سازي فردو را تعطيل كند و سخني نيز درباره لغو تحريم ها گفته نشده است. اين ديپلمات اروپايي تصريح كرد: از اين فرمول بندي «ناروشن» آگاهانه استفاده شده تا ادامه مذاكرات اتمي به خطر نيافتد.

اين ديپلمات اروپايي گفت: شش قدرت بزرگ جهاني در آلماتي از ايران خواسته اند كه امكان ورود بازرسان آژانس بين المللي انرژي اتمي به تأسيسات اتمي زيرزميني فردو را فراهم كند. دولت ايران بايد متعهد شود كه نمايندگان آژانس اجازه بازرسي هاي پايه اي در فردو را دارند.
به گفته اين ديپلمات، گروه 1+5 به ايران پيشنهاد داده كه از اورانيوم 20درصدي خود براي استفاده در راكتور تحقيقاتي تهران بهره جويد. پيش از اين گروه 1+5 از ايران خواسته بود كه اورانيوم با غلظت بالا را در خارج از ايران انبار كند.در عين حال ايران بايد قابليت هاي مركز فردو را «محدود» كند.
 
ضدحال آرژانتين در شطرنج آمريكا با ايران

يك روزنامه صهيونيستي چاپ بوينوس آيرس، با حمله به دولت آرژانتين نوشت رئيس جمهور اين كشور با شطرنج ايران عليه آمريكا همراه شده است.

لاناسيون درباره توافق اخير ايران و آرژانتين براي حل وفصل پرونده جنجالي انفجار مقر يهوديان آميا نوشت: زماني كريستينا كيرشنر رئيس جمهور پيش نويس توافق نامه با ايران را به كنگره آرژانتين فرستاد اظهار كرد «هرگز اجازه نخواهيم داد كه تراژدي آميا [مركز همياري يهوديان] به مانند يك مهره شطرنج بر صفحه منافع استراتژيكي خارجي مان تاثير بگذارد.» تا اين لحظه ارجحيت داشتن ايران در اين بازي شطرنج كاملا مسجل شده است فراموش نكنيد ايرانيان اختراع كننده شطرنج هستند.

اين روزنامه نزديك به لابي صهيونيست ها مي افزايد: 2 سال كه رسيدگي به ماجراي آميا در دستور كار كيرشنر قرار داشت، دوستي با ايالات متحده برقرار بود، ولي نزديكي به ايران باعث شد تا روابط با واشنگتن نيز قطع شود. مذاكرات هكتور تيمرمان با عنايات سوريه به صورت مخفي در 24 ژانويه 2011 در حلب آغاز شد. او براي خشنود كردن ايران مي بايست نيت خيرخواهانه خود را نشان دهد.

 تيمرمان ضمانت لازمي را كه شركا و مخاطبان جديدش از او طلب كردند به آنها داد؛ او پس از بازگشت به بوئنوس آيرس در يك اقدام عجيب كه در آن زمان درك آن بسيار سخت بود، يك هواپيماي باري ارتش آمريكا را به بهانه جلوگيري از يك سوءقصد مورد تفتيش قرار داد و در آن تجهيزات نظامي كشف كرد.

 اين اقدام به حكومت جمهوري اسلامي تقديم شد. از آن پس آرژانتين بخاطر منافع خود با ايالات متحده رو در رو قرار گرفت. براي درك اقدام دو فوريتي تيمرمان بايد به صفحه شطرنج منافع جمهوري اسلامي نگاهي بيندازيم. خانم رئيس جمهور با اين اقدام خود خدمت بزرگي به ايران كرده است. روزنامه هاي چاپ تهران پس از اين ماجرا تصريح كردند كه ايران و آرژانتين ضربه محكمي به صهيونيسم زده و امكان بهانه جويي را از آمريكا و اسرائيل سلب كرده اند.

لاناسيون خاطرنشان مي كند: تفاهم با ايران به مثابه پيروزي بخشي از دستگاه دولتي وابسته به كيرشنر به شمار مي رود كه فشار را بر وي وارد كرده اند تا از هرگونه همسويي با غرب در زمينه مسايل دفاعي، امنيتي و اطلاعاتي بپرهيزد.
 
يونايتدپرس: اسرائيل مي داند ايران دير يا زود ضربه مهم را مي زند

«راه اندازي مركز دفاع سايبري محرمانه در اسرائيل گوياي اين واقعيت است كه ايران دير يا زود موفق به وارد كردن ضربه مهم به اسرائيل خواهد شد».

خبرگزاري آمريكايي يونايتدپرس در گزارشي از تل آويو نوشت: اسرائيل با افزايش شديد حملات سايبري كه از قرار معلوم بيشتر آن از طرف ايران است، دست و پنجه نرم مي كند، به همين دليل ارتش اسرائيل يك مركز كنترل دفاع سايبري راه اندازي كرد.

يونايتدپرس مي افزايد: آمريكايي ها از بابت فعاليت هاي سايبري چين بشدت نگران هستند و اين اقدامات را يك تهديد امنيتي عليه سيستم هاي مالي و صنعتي آسيب پذير خود تلقي مي كنند اما تقريبا كل توجه اسرائيل به ايران معطوف است. روزنامه جروزالم پست به نقل از يك منبع ارشد نظامي اسرائيلي از افزايش چشمگير حملات سايبري به زيرساخت هاي ديجيتالي نيروهاي مسلح اسرائيل خبر داد و ايران را عامل اين امر دانست.

يونايتدپرس مي افزايد: تا آنجا كه مشخص است، اسرائيل هنوز متحمل ضربه سختي از بابت حملات سايبري نشده، اما نگراني جدي در اين زمينه وجود دارد و مركز دفاع سايبري كاملا محرمانه گوياي اين مطلب است كه دير يا زود ايران در وارد كردن ضربه مهمي به اسرائيل موفق خواهد شد.ايران از زماني كه برنامه هسته اي اش در سال 2010 هدف حمله ويروس رايانه اي استاكس نت قرار گرفت، به طور پيوسته سيستم دفاع سايبري خود را تقويت كرده است.
برچسب ها: کیهان ، ویژه ، روزنامه


برچسب‌ها: <-TagName->

ارسال توسط رضا
 
تاريخ : 13 اسفند 1391برچسب:,
ارسال توسط رضا
 
تاريخ : 13 اسفند 1391برچسب:,
همچنان که گفته اند موسیقی غذاری روح است ! موسیقی روح راجلا وآرامش میدهد درحقیقت موسیقی غذای روح است.و صد البته به نوع موسیقی حتما بستگی دارد ما در این پست سعی کرده ایم بهترین و آرام بخش ترین موزیک های بی کلام را برای شما گلچین کنیم تا با گوش دادن به ان روح خود را جلا دهید ! این پست شما سه سری میباشد که ما هر هفته یک سری از این مجموعه را برای شما عزیزان اماده دانلود میکنیم هر قسمت شامل ۲۰ تراک میباشد و در ادامه مطلب لیست تمامی اهنگهای قرار داده شده را برای شما عزیزان قرار داده ایم امیدواریم از این مجموعه لذت ببرید .

برای دانلود کلیک کنید


برچسب‌ها: <-TagName->

ارسال توسط رضا
 
تاريخ : 13 اسفند 1391برچسب:,
کلام روز

پرنده ای عجیب به شکل حیوان !

قدس انلاین: تامل در آفرینش خلایق خداوند انسان را به وجود کردگاری توانا رهنمون می سازد.

امام صادق علیه السلام در کتاب توحید مفضل درباره یکی از خلایق خداوند می فرمایند:
خفاش آفرینش عجیبی دارد،چیزی شبیه پرنده وچهارپا،بلکه بیشتر به چهارپا می ماند؛زیرا دو گوش پهن،دندان و مو دارد و بچه می زایدو شیر می دهد و بول می کند و بر چهارپا راه می رود ، واین همه برخلاف ویژگی های پرنده است.
خفاش از جمله پرندگانی است که شب از لانه بیرون می آید و از شب پره های ریز و مانند آن که در فضا شناورند،تغذیه می کنند.
بعضی معتقدند که این پرنده غذا ندارد و خوراکش نسیم است.این سخن به دو دلیل پوچ و بی معنا ست:یکی اینکه از بدنش مدفوع و بول خارج می شود، واین بدون خوردن غذا ممکن نیست .دیگر اینکه دندان دارد،و اگر چیزی نمی خورد ،وجود دندان ها بی فایده بود،حال آنکه در آفرینش ،چیزی بیهوده خلق نشده است
وجود خفاش نیازهای شناخته شده ای را بر می آوردو حتی فضله اش را در بعضی کارها (همچون داروسازی)استفاده می کنند.
بزرگترین مطلوب در وجود این پرنده ،هیات شگفت انگیز آن است که بر قدرت آفریدگار بلند مرتبه دلالت می کند و اینکه ،طبق مصلحت در هرچه و به هر صورت که بخواهد تصرف می نماید(توحید مفضل ترجمهمحمد مهدی رضایی ص 153)
 


برچسب‌ها: <-TagName->

ارسال توسط رضا



طرفدران محمود احمدی نژاد در جریان سخنرانی وی در حرم امام رضا


برچسب‌ها: <-TagName->

ارسال توسط رضا
 
تاريخ : 13 اسفند 1391برچسب:,


بیشتر بیمارانی که اینجا مراجعه می‌کنند بیماران سرطانی هستند و البته اکثرا هم شهرستانی؛ چون داروخانه 13 آبان تقریبا تمام داروها را دارد، همه باید به این داروخانه مراجعه کنند ولی اگر دارویی در اینجا نباشد بیماران باید در نهایت به داروخانه‌های هلال احمر یا 29 فرودین یا اینکه داروخانه بیماران خاص بروند.
کد خبر: ۳۰۶۲۹۸
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۴
می‌دانی حال بیماری که دارویش را نیابد چگونه است؟ خدا نکند دارویی در داروخانه‌ای یافت نشود؛ آن زمان بیماران باید جهت تهیه دارو به هر سویی بشتابد و اینجاست که پیک موتوری‌های «درد» به سویت می‌شتابند.

به گزارش تسنیم، هر زمان که مقابل داروخانه‌های معروف تهران مانند 13 آبان عبور می‌کنی جمعیت بی‌شماری مشاهده می‌شوند که برای دریافت دارو به داروخانه مراجعه کرده‌اند و در برخی مواقع آنقدر این صف طولانی است که مردم مجبور هستند در پیاده‌رو ساعاتی طولانی جهت دریافت دارو به انتظار بایستند.
 
وجه مشترک این انتظارها و صف‌های طولانی یک چیز بیشتر نیست تهیه دارو و حال اگر دارو در داروخانه موجود باشد بیمار پولی پرداخت می‌کند و دارو را با تمام سختی دریافت خواهد کرد ولی اگر خدای‌نکرده دارو در داروخانه موجود نباشد بیمار یا همراهش باید داروخانه‌های دیگری را جهت پیدا کردن دارو پرس‌وجو و به آن داروخانه‌ها سرکشی کند.

پیک‌های موتوری مقابل داروخانه‌ها برای انتقال بیماران

 
حال در مقابل این داروخانه‌های معروف تهران، موتورسوارهایی را می‌بینی که با صدای بلند فریاد می‌زنند (داروخانه‌ هلال احمر، 29 فروردین) که این فریادهای بلند نشان از آن است که آنها افراد متقاضی دارو را با موتور به این داروخانه‌ها جهت تهیه دارو انتقال می‌دهند.
 
روایت قدیمی‌ترین پیک موتوری درد شهر

 
به سراغ یکی از همین پیک‌های موتورسوار در مقابل داروخانه‌ 13 آبان می‌روی، روی موتور نشسته است و وقتی متوجه شد که خبرنگار هستی از روی موتور پایین می‌آید و خود را محمد معرفی می‌کند؛ من در حدود 12 سال است که همین جا مردم و بیماران را برای تهیه دارو به داروخانه‌های دیگر می‌برم شاید قدیمی‌ترین پیک موتوری در اینجا من باشم.
 
بیمارانی که با پیک‌های موتوری برای تهیه دارو اقدام می‌کنند
 
بیشتر بیمارانی که اینجا مراجعه می‌کنند بیماران سرطانی هستند و البته اکثرا هم شهرستانی؛ چون داروخانه 13 آبان تقریبا تمام داروها را دارد، همه باید به این داروخانه مراجعه کنند ولی اگر دارویی در اینجا نباشد بیماران باید در نهایت به داروخانه‌های هلال احمر یا 29 فرودین یا اینکه داروخانه بیماران خاص بروند.
 
اینجا هرکس می‌آید درد دارد
 

از سختی‌ها و مشکلات بیماران از او می‌پرسی که وی هم دستی بر سرش می‌کشد و می‌گوید ای‌آقا! اینجا هرکس می‌آید درد دارد (دکمه پیراهنش را باز می‌کند و سینه‌اش را نشان می‌دهد که جای بخیه‌های عمل جراحی وجود داد) به خدا خود من هم چون هر روز با این بیماران سر و کار دارم  ناراحتی قلبی گرفتم. در ضمن آلودگی هوا هم باید به آن اضافه کنیم آخر اینجا (حوالی هفت‌تیر) هوا خیلی آلوده است.
 
قیمت‌ مسیرهای انتقال پیک‌های موتوری به داروخانه‌ها

 
مرد پیک‌موتوری همین که صحبت می‌کند حواسش هم به اطراف است تا کسی اگر می‌خواهد به داروخانه‌ای مراجعه کند او را با موتورش منتقل کند که همان زمان از وی می‌پرسی این داروخانه‌ها که مردم را می‌برید چقدر می‌گیرید که محمد می‌گوید داروخانه‌ها هلال‌احمر 3 تا 4 هزارتومان می‌گیریم، داروخانه 29 فرودین هم 6 تا 7 هزار تومان.
 
کاری که همه آن آه و ناله است

 
به هر حال یک پیک موتوری که در طول 12 سال بیماران را به داروخانه‌های مختلف جابه‌جا کرده باید خاطرات خاصی هم داشته باشد که وقتی از او می‌پرسی چه خاطره‌ای در این سال‌ها از این کار داری؟ آهی می‌کشد و می‌گوید: ای‌بابا این کار که خاطره ندارد. همش آه و ناله است، هر کس سوار موتورم می‌شود فقط می‌نالد تقصیری هم ندارد بیماران گرفتارند و باید برای هزینه‌های دارو پول زیادی بپردازند.
 
شلوغی پایان سال داروخانه‌ها

ما پیک‌موتوری‌های داروخانه 13 آبان چندین سال است که اینجا کار می‌کنیم، 3 موتوری هستیم که از صبح تا غروب اینجا کار می‌کنیم یعنی تا پایان ساعت کار داروخانه ما هم فعال هستیم. اینجا (داروخانه‌ 13 آبان) در ایام پایان سال خیلی شلوغ می‌شود به هر حال مردم گرفتار هستند و می‌خواهند داروهای خود را تهیه کنند تا ایام تعطیلات بی‌دارو نمانند.
 
مقصد بعدی داروخانه هلال احمر است که مردم و بیماران آن را به خوبی می‌شناسند، داروخانه‌ای در خیابان طالقانی، چهارراه سپهبد قرنی که محل مراجعه بسیاری از بیماران به‌خصوص بیماران شهرستانی نیز هست معروف است که این داروخانه داروهای تخصصی و تک نسخه‌ای را ارائه می‌دهد. مقابل این داروخانه نیز البته با کمی تفاوت پیک موتوری‌ها با نظم بهتری صف کشیده‌اند.
 
وارد داروخانه می‌شوی، هر کس برگه یا دفترچه‌ای در دست در داخل صف ایستاده است برخی هم نشسته‌اند و منتظرند تا اپراتور آنها را برای دریافت دارو صدا زند. قدم‌زنان از داروخانه بیرون می‌آیی که همان لحظه چند نفر به سویت می‌آیند و می‌گویند: 13 آبان، 29 فروردین. از آنها قیمت پیک را می‌پرسی و آنها هم قیمت‌هایشان را اعلام می‌کنند. کمی بیشتر با آنها گرم می‌گیری و آنها می‌فهمند که بیمار یا همراه بیمار نیستی بلکه سوالاتی داری.
 
بیماران تالاسمی، کلیوی، شیمی‌درمانی‌ها میهمانان همیشگی داروخانه هلال احمر

 
یکی از آنها می‌گوید قدیمی اینجا علی‌آقا است سوال داری برو از او بپرس و فقط در پی پرسش‌های مکررت به این مطلب خلاصه می‌کند که اینجا (داروخانه‌ هلال‌احمر) بیشتر بیماران تالاسمی، کلیوی و شیمی‌درمانی‌ها می‌آیند.
 
به سوی علی‌آقا می‌روی پیرمردی با موهای سفید، از او درباره فعالیت پیک موتوری‌های روبروی داروخانه هلال احمر می‌پرسی، او هم کمی براندازت می‌کند و می‌گوید: بچه‌ها؛ اینجا بیماران و همراهان آنها را برای تهیه دارو به 29 فروردین، 13 آبان و داروخانه بیماران خاص جا به‌ جا می‌کنند. همان موقع زنی با ماسک بر روی صورت به ما نزدیک می‌‌شود و آدرس یکی از داروخانه‌ها را می‌پرسد که علی‌آقا او را به راننده تاکسی معرفی می‌کند که با تاکسی به آن داروخانه برود.
 
تازه متوجه ‌می‌شوی که در کنار پیک موتوری‌ها راننده تاکسی‌های زرد رنگ نیز به جا به‌ جایی بیماران اقدام ‌می‌کنند بیشتر دقت می‌کنیی می‌بینی که درب عقب یکی از تاکسی‌ها باز می‌شود و یکی از پیک موتوری‌ها به سمتش می‌رود محفل چای دوستان پابرجاست؛ پیک موتوری‌های درد در کنار راننده تاکسی‌ها. موتور، تاکسی فوری؛ موتور، تاکسی فوری؛ شنوندگان روبروی داروخانه هلال احمر با این کلمات که به گوش می‌رسد به خوبی آشنا هستند.
 
از علی‌آقا با کمی تردید درخواست می‌کنی که یکی از خاطرات فعالیت خودش را در مقابل داروخانه هلال احمر عنوان کند که او نیز می‌گوید: قبل از انقلاب اینجا هلال احمر که نبود به آن می‌گفتند شیر و خورشید؛ این چند سال اخیر است که داروخانه‌های دیگری نیز در شهر تهران مثل داروخانه 13 آبان برای تامین داروهای مردم اقدام می‌کند.
 
هزینه‌های دارویی 20 تومانی یعنی 20 میلیون

 
یادم هست یک روزی یک فردی از داروخانه آمد بیرون و در کنار ما افتاد زمین؛ رفتیم کمکش، بهش گفتیم آقا چه شده است کمک می‌خواهی که گفت: پول داروهای زنم 20 تومان شده ندارم پرداخت کنم ما به بنده خدا گفتیم اشکال ندارد کمی صبر کن از بچه‌ها کمک می‌گیریم بهت پول می‌رسونیم که یکدفعه بنده خدا گفت: آخه زنم بیماری سرطان داره هزینش زیاد میشه؛ ما هم گفتیم اشکال ندارد مگر 20 هزار تومان چقدر است که نتوانیم کمکت کنیم که یکدفعه مرد بیچاره گفت: منظورم 20 میلیون تومان است. وقتی این رقم را شنیدیم خیلی ناراحت شدم دیگر کاری از دست ما برنمی‌آمد.
 
علی‌آقا که همچنان به اطرافش نگاه می‌کند به ادامه خاطراتش بر می‌گردد و می‌گوید طفلک مرد بیچاره نزدیک بود سکته کند وقتی بلند شد و رفت به وی گفتیم کجا می‌روی که او هم گفت: می‌روم بالای سر زنم شاید چند روز دیگر بیشتر زنده نباشد من که نمی‌توانم دارویش را تهیه کنم. همچنان بیماران از داروخانه بیرون می‌آیند تا برای تهیه دارو به داروخانه دیگر بروند.
 
داروخانه‌ای مخصوص بیماران کلیوی
 

مقصد بعدی داروخانه بیماران خاص است که در خیابان نجات‌الهی واقع شده؛ آنجا معروف است به داروخانه بیماران کلیوی، داروخانه‌ای که می‌گویند زیرمجموعه بنیاد امور بیماران خاص و مدیریت دختر بزرگ هاشمی رفسنجانی است.
 
داروخانه‌ای که پیک موتوری ندارد

 
برخلاف 2 داروخانه دیگر؛ مقابل داروخانه بیماران خاص پیک موتوری مشاهده نمی‌کنی؛ از چند راننده آن طرف خیابان درباره جا به جایی بیماران می‌پرسی که آنها نیز می‌گویند بیماران اینجا با تاکسی به داروخانه‌های دیگر می‌روند.
 
به هر حال تاکسی یا پیک موتوری؛ خدا نکند بیمار دارویش پیدا نشود ولی روال کار این داروخانه اینگونه است که هر بیماری که نهایتأ داروی خود را نتواند در داروخانه 13 آبان یا هلال احمر پیدا کند به اینجا منتقل می‌شود و کمتر بیماری از این داروخانه به داروخانه‌های دیگر می‌رود.
مقصد نهایی داروخانه 29 فروردین در حوالی میدان حر تهران است، می‌گویند که این داروخانه متعلق به ارتش بوده و بیشتر نیروهای نظامی به این داروخانه مراجعه می‌کنند. در پی پرس و جو در مورد جابجایی بیماران در زمان کمبود دارو در این داروخانه متوجه می‌شوی که بیشتر بیمارانی که به این داروخانه مراجعه می‌کنند، چون بازنشسته و نظامی هستند دارای خودرو هستند و کمتر بیماری به این داروخانه مراجعه می‌کند که خودرو نداشته باشد. به روایتی داروخانه 29 فروردین هم محفل بیماران کمتر مستعضف به حساب می‌آید و شاید مواقع خیلی نادری بیماری برای تهیه دارو به این داروخانه نظامی مراجعه کند.
 
در مجموع خط مشترک تمام این داروخانه‌ها جابجایی بیماران برای تهیه کالایی است به نام دارو؛ حال با پیک موتوری یا با تاکسی؛ موتور، تاکسی فوری؛ موتور، تاکسی فوری.


برچسب‌ها: <-TagName->

ارسال توسط رضا
صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 ... 34 صفحه بعد

اسلایدر